It is currently Mon Jun 09, 2025 3:57 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Axa mea interceptata...
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 1:41 am 

Imi spuneti si mie ceva despre axa mea interceptata Varsator-Leu, II-VIII ... va rog frumos? Stiu ca este o problema, un blocaj si poate ca vine chiar din negura timpului, adica dintr-o alta viata(sau poate exagerez eu... :roll: ). Doresc foarte mult sa-mi cunosc problemele ca sa stiu ce am de facut.Am sa postez si harta sa va fie mai usor :D :

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 2:12 am 

Image

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 9:02 am 
Doar cateva cuvinte Diogene :). In primul rand tu esti un fel de vedeta in familia ta, in anturajul imediat, iar Venusul din casa 2 si Varsator 'te determina' sa-ti risipesti cu usurinta banii castigati pentru a-ti ajuta prietenii apropiati sau rudele apropiate. Deci eforturile tale de a obtine bani nu sunt zadarnicite, ele pot avea succes insa vine 'risipa' datorata numerosilor prieteni si pot spune ca asa cum vin tot asa se si duc. Bine, acuma ca stii poti schimba un pic lucrurile...daca vrei of course :) :lol:

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 1:47 pm 

Este foarte adevarat ce mi-ai spus, Mihaela. Imi face o mare placere sa-mi ajut prietenii si familia si nu voi schimba aceasta situatie niciodata, insa eu credeam ca axa asta e ceva rau, or sa cheltuiesti banii intr-un asemenea fel nu e deloc un lucru rau... Ma gandeam ca, din contra, poate ar fi vorba de zgarcenie( casa a II-a ) pentru ca uneori am impresia ca nu am oferit destul sau de orgoliu si mandrie ( zodia Leu interceptata) pentru ca uneori imi pun problema daca nu cumva confund demnitatea cu orgoliul sau ceva probleme legate de sexualitete ( casa a VIII-a ).... Eeeee.... ce zici :?:

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 7:35 pm 
Diogene, nu cred ca tot timpul o axa interceptata e ceva rau. Este cu siguranta un domeniu care nu trebuie sa se manifeste acum. Este ca o camera incuiata in care pur si simplu nu avem voie sa intram. Lucrurile sunt mai delicate atunci cand e vorba de axa caselor 6-12 si cand in axa sunt malefici, iar probleme de sexualitate cred eu ca s-ar ivi in cazul interceptarii zodiilor Taur-Scorpion. Iar in cazul tau, ce sa zic, cu Marte in Scorpion si in cuadratura cu Venus eu nu pot decat sa te atentionez sa ai grija ca excesele nu sunt bune deloc :))))) Glumesc, sorry, vad ca esti in zodia Pesti care impreuna cu Sagetatorul de la ascendent te tin pe drumul cel bun, drept si spiritualizat.

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 8:02 pm 

Multumesc frumos , Mihaela !!!

Totusi ma mir ca nu ai dubii in privinta drumului meu drept ... asa cum au avut altii foarte avizati. A trebuit sa dau ceva explicatii pana sa-i linistesc, pentru ca, se pare ca, privita dintr-o anumita perspactiva, harta mea ar putea sa fie cea a unui delincvent .... insa nu e :D :D :D . Cu excesele... Doamne fereste !!! cum sa ma supar ... Voi incerca sa fiu mai ..... cuminte :oops: :) :lol:

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]