It is currently Tue Jun 10, 2025 10:11 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: ochiul lui shiva?
PostPosted: Tue Jan 02, 2007 12:36 am 

as vrea sa va prezint o astrograma care mi se pare foarte interesanta:

cri, 16 iulie 1973, 18:15, focsani, romania

cri e o femeie interesanta, buna si rea in acelasi timp. genul de om care pare rautacios in prima instanta, dar caruia ii descoperi apoi uimitoare resurse de generozitate. ea spune ca ar avea "ochiul lui shiva", ca poate adica "vedea" in omul dinaintea ei. poate vedea totul deodata, zice ea, prezent, trecut si viitor, ca-i poate simti gandurile si faptele viitoare. un fel de perceptie absoluta a unei persoane, chestiune insa deranjanta, atat pentru ea, cat si pentru persoana investigata, care are mai mereu o tendinta de respingere. cu alte cuvinte, ea are un "dar" pe care nu se poate opri sa-l exercite, dar pe care nimeni nu pare sa-l doreasca. in consecinta, este o neinteleasa si neacceptata, cel putin in lumea in care traieste in prezent. aici nimic nu-i merge. simte acut nevoia evadarii, doreste sa emigreze in canada, spera intr-o plecare anul asta.

ce parere aveti?

[url][URL=http://imageshack.us]Image[/url][/url]

Profile Send private message E-mail  

Post subject: Re: ochiul lui shiva?
PostPosted: Tue Jan 02, 2007 11:06 am 
Admin

Image

Interesanta povestea acestei fete! Da, tema ei indica tupeu, tupeu cat cuprinde, nevoia de fi mereu in centrul atentiei vorbin si tot vorbind, spunand orice, despre oricine. Mercur retrograd pe ultimul grad din Rac, plin de agresivitate, o agresivitate indreptata, intai, catre sine si care se rasfrage, cum spui tu, asupra celorlati. Eu cred totusi ca ora asta nu o reprezinta atat de bine cat ai spus. Eu as pune un ascendent in capricorn, primele minute, cu un saturn puternic in gemeni, care face legatura intre Mercuri retrograd si Neptun (viziunea) - planeta mediatoare opozitiei Mercur-(Luna-jupiter)... adica Marte in Berbec drept solutie, in trigon cu Neptun la limita maxima a orbului...
Da, este o fire sensibila, poate avea viziunile de care spui pentru ca Marte in Berbec aduce un foc interior puternic si expansiv, ce se poate exterioriza prin perceptii dincolo de sfera personala. Oricum rautatea de care spui este intai autorautate... he he, a fost medum in alta viata de asta si mercur retrograd, de asta este bulversata cand gandeste pentru sine si ii este mult mai usor sa gadeasca pentru altii.
Revolutia solara pe care o parcurge acum (2006-2007) este cumplita, tulburatoare si incarcata de dureri ascunse. Cu Mercur retograd in rac, cu Pluton pe ascendent, Saturn in VIII si Marte in Leu pe VIII se cam ia de gat cu toata lumea si isi cauta adversari care sa-i confirma puterea pe care crede ca o are.
Anul natal urmator, ce incepe pe 16 iulie 2007, este un an mult mai usor, mai putin agresiv si mai indranet. Abi atunci i se vor limpezi gandurile si va putea alege bine pentru ea. Pana atunci e ca scapata din cusca, dezordonata in tot ce face si disperata sa rezolve totul intr-un timp cat mai scurt.
Hm, ar cam trebui sa se diminueze anul acesta, pentru ca asc anual in XII ii va aduce din partea celorlalti opozitii mentale periculoase, antipatii gratuite care pot duce la efecte iremediabile, sigu negative, iar ea nu realizeaza pentru ca Marte in Berbec e puternic, dar si orb in astfel de situatii.
Daca va pleca din tara atunci minunea aceasta se va intampla oricum dupa 16 iulie... pana atunci cauta iesire, dar nu o poate gasi!
Nu vreau sa para gluma ceea ce spun, pentru ca nu este... e foarte serioasa tensiunea pe care o traieste ea anul acesta... dar va trece si ii va fi bine. Racii sunt harnici si perseverenti si cu Marte in Berbec pe tema natala sunt absolut sigur ca va reusi sa realizez tot ce-si pune in cap...

Post subject:
PostPosted: Tue Jan 02, 2007 6:50 pm 
Quote:
he he, a fost medum in alta viata de asta si mercur retrograd, de asta este bulversata cand gandeste pentru sine si ii este mult mai usor sa gadeasca pentru altii.

Gheorghita, reiese din astrograma ca a fost medium? Trigonul facut de catre Mercur cu Neptun si sextilul la Pluton ar putea fi responsabile?

Post subject:
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 12:20 am 

gheorghita,

multumesc mult pentru analiza. da, e posibil sa aibe ascendentul in capricorn, ora 18 e destul de relativa.

si da, ma alatur si eu intrebarii mihaelei: cum poti vedea daca cineva a fost medium sau nu intr-o viata anterioara? faptul ca pluton pe 9 e un fel de focar, care aduna aspecte pozitive de la neptun, luna, jupiter, soare, mercur si o cuadratura de la saturn?

si mai am o intrebare despre opozitia saturn-lilith. prima mea senzatie cand i-am vazut tema, a fost ca aceasta opozitie este de vina pentru toata antipatia pe care o trezeste initial. apoi, o descoperi si incepe sa-ti placa de ea.

veronica

Post subject:
PostPosted: Mon Jan 15, 2007 12:10 am 
Admin

medumitatea nu este leagata doar de casa IX... Aatunci cand este legata de casa IX ar putea fi o medumitate pozitiva, una care duce spre astralul superior. Exista insa si o medumitate negativa care vine dintre receptivitate puternica fata de curentele energetice subtile (vezi luna in tema) cumulata cu o lipsa de control (lilith), si cu marcaje pe case de finalitate (IV, VIII, XII). Cand medumitatea este o problema karmica atunci, in aceste aspecte, trebuie sa gasim o legatura spre NS... iar acolo sa descoperim o planeta feminina cu o influenta karmica puternica.
Atunci cand descoperim in trecut o medumitate pozitiva nativul are calitati indubitabile, putere si acel "ceva" care il face sa fie altfel decat ceilalti.
Oricum nu poti avea o legatura medumica, spirituala cu lumea subtila daca ai o casa a VIII deficitara (goala sau care se hraneste cu energia din alte centre ale temei, creand dezechilibre).
In cazul ei un Uranus pe IX o face inspirata si puternica, iar medumitatea ei incepe de aici (tinde sa primeasca ceea ce a primit si altadata), dar baza, sustinerea o are din opozitia Uranus- (Marte-Chiron) si din conjunctia Luna-Jupiter pe Varsator, cu Luna regent karmic de sud. Acum retrogradarea lui Mercur, cand intelectul poate fi sclipitor si taios, nu face decat sa indice o diminuare a ceea ce ar putea sa o departeze de la cale.
Toata aceaste dispuneri au in ele mesajul unei experinete inedite, extraordinare, ce vine prin Uranus pe MC acum, dintr-o comunicarea cu o lumea subtila.

Opozitia Lilith-Saturn ii aduce ce spui tu, faptul ca nu prea o plac femeile.... o relatie proasta cu femeile.
Ce mult bine le-a facut altadata, de o iubesc acum asa tare acum, femeile astea!!!!!!! :D :D :D :lol:

Dar ce poate afla ea folosindu-si ochiul lui Shiva?... in fine, asa cum il are deschis acum...

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]