It is currently Tue Jun 10, 2025 10:07 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: Fara cuvinte...
PostPosted: Sat Dec 16, 2006 1:01 am 

Buna seara dragilor. Va rog sa-mi spuneti si mie ce e de facut pt a nu pierde o relatie. stiu ca am gresit fata de omul asta...vrea sa ma schimb... dar se pare ca el nu mai vrea si pur si simplu numai crede in schimbarea mea. Mai am vreo sansa? Sa mai insisit? chiar sunt foarte derutata , confuza...nu stiu ce se va intampla nu mine/noi acum.

15 aprilie 1985, ora 16:35 Bucuresti EU
20 Octombire 1974, ora 6:00 , Bacau EL

am mai postat aici...si iata-ma din nou...cu durere in suflet ma indrept iar catre voi...pt ca vreau sa ma schimb....dar el ma respinge... e greu....sunt atat de confuza.... va rog ..o vorba, orice e bine-venit.

PS; am observat sa luna neagra a intrat in balanta...in casa unde el are conglomeratie de planete.... atat de tare sa-l afecteze?

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Sun Dec 24, 2006 9:21 pm 

E posibil la luna neagra prezenta in casa lui.....sa-i produca toata confuzia asta? manifesta o stare depresiva vis-a-vis de tot ce il inconjoara, s-a izolat intru totul, de mine, de fam de prieteni... god... ma simt atat de neputincioasa.... vreau sa-l ajut....

Post subject:
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 5:09 pm 
Admin

Image

Sheeba,
imi pare rau ca, asa cum spui, ai gresit. Probabil, stii deja ca zambetele lui ascund sarcasm, iar frumuetea lui fizica se sprijina de fapt pe un farmec personal special, pe vitalitate, pe dorinta de a-si sustine propriul adevar, propria imagine. Jignindu-l ar fi trebuit sa stii ca ii scoti din matca mercur retrograd in scorpion pe casa I, agresiv si caustic, ce va avea intotdeaua sustinator in jupiter din V. Avand in vedere aceste pozitii, nu prea ai cum sa-i dai replica pentru a-l combate, ci pentru a sustine ceea ce spune el. Are un magnetism aparte si voi chiar va potriviti, dar cu atatea planete pe casa I, cu Mercur in Scorpion si Jupiter in V, el are vocatie de lider si atunci cand se uita la cel de langa el este ca si cum s-ar uita in jur, la cineva care merge in genunchi. Cand zambeste se lumineaza totul in jurul lui, iar cand e furios se scufunda pamantul.
Este adeptul faptului ca relatiile sale sunt sustinute doar pt ca vrea el, se simte liber, independent. Are insa o patima, un calcai al lui Ahile... nu se simte mai bine decat atunci cand i se spune ca arata bine, ca e frumos, ca e inteligent, iar el va sari si va argumeta pentru a arat ca e adevarat, ca si el crede asta despre sine. Nu e narcisist, doar ca are o parere buna despre sine.
Tu trebuie sa dispui de niste calitati cu adevar remarcabile pentru a sta macar o secunda langa acest tip de barbat... probabil ca aspectul fizic te avantajeaza, ca ai o sclipire in privire care il face sa se simta bine cand il privesti, ca replicile tale sunt inteligente, ca ai o istetime activa, dinamica pentru ca e greu sa tii pasul cu el. Nu poate trai in umbra nimanui, nici nu vrea asta, si poate face orice pentru a fi apreciat, pentru a fi cel mai bun.
Sa jignesti un astfel de om in situatia in care vrei sa fii cu el este ca si cum ai face-o pe mascariciul in fata unui tigru in libertate.
In cazul in care este vorba despre o greseala pe care ai facut-o nu ai cum sa-i demonstrezi ca ai gresit, pentru ca mintea lui este construita altfel. Luna in sagetator din tema lui lasa in urma probleme nerezolvate de dragul veseliei de moment.... pe cand Luna ta in Pesti revine periodic la dureri vechi, la insatisfactie pentru a gasi intelegere si iertare. El va gasi in permanenta in jurul lui ceva frumos care sa-i atraga atentia pentru a se bucura, tu, prin Venus retrograd in Berbec, vei vedea doar ipostaze care iti aduce un acut sentiment de insatisfactie, neimplinire. Trebuie sa faci un efort sa iesi din aceasta matca a culpabilitaii si sa fii femeia de 10 ori mai puternice decat femeia care ai fost si care l-ai atras. Atragandu-i atentia poti sa te gandesti la o intoarcere... dar nu uita ce i-ai facut si, cu Lilith pe casa IV, iti va aminti in permanenta ...

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu Jan 04, 2007 11:27 pm 

Multumesc din nou Coser pentru postare! Mda.... se pare ca am si o legatura karmica cu el... l-am respins atata timp , l-am " agresat " 3 ani jumate... are si el dreptul sa spuna pt moment piua.
Mi-a cerut pauza. ok, i-am acordat-o! dar tot nu stiu ce trebuie sa fac .... cum sa ma comport... nu sunt genul de femeie care acum daca a gresit sa mearga in genunchi de dragul lui... stie si el asta... m-a sunat zilele trecute si imi zice " ah, mie dor de tine.. chiar vreau sa te vad. ma simt putin mai bine, numai sunt atat de stresat...." Eu nu am spus nimic... nu l-am mai criticat si reprosat ca inainte .. am zambit... atat.....

Chiar nu stiu cum sa ma port acum.... sa-l atrag ziceai tu.... Prin ce?

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 05, 2007 12:13 am 
Admin

sheeba wrote:
Chiar nu stiu cum sa ma port acum.... sa-l atrag ziceai tu.... Prin ce?

Asta chiar nu stiu sa-ti spun pentru ca tu il stii mult mai bine ... raportul temelor indica faptul ca trebuie sa gasesti resursele necesare pentru a-l impresiona cu rezultate personale, cu o noua imagine... Ideile iti apartin, in acest sector eu nu intru...e prea intim!

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 05, 2007 1:40 pm 

Am inteles. Schimbarea atitudinii un mental echilibrat cu emotionalul... renuntarea la mentalul defect. Cred ca la asta te referi! nu?

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 05, 2007 4:32 pm 
Admin

Ba mai mult chiar... sa obtii o realizare, ceva concret pe care el sa-l vada, sa-l perceapa pentru ca atitudine si ganduri puternic el are suficiente.

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 05, 2007 7:17 pm 

Wooow.... acum sunt si mai in ceata :( Concret? sa-l caut? sa vada ca ma preocupa soarta lui? Sa ce???
chiar nu mai stiu cum sa reactionez... mi-a cerut pauza, i-am dat, totusi l-am mai sunat si trimis mesaje prin care sa vada ca-mi pasa ( lucru nou ) apoi m-a sunat el acum 3 zile, si-mi zice ca vrea sa ne vedem cand vine acasa, a venit , dar de sunat nu m-a mai sunat , nici eu nu l-am sunat si au trecut 3 zile de cand nu am vorbit ultima data... nu il mai inteleg nici pe el... nu stiu cum sa reactionez pentru a nu deveni nici stresanta avand in vedere ca el a vrut pauza....

Incurcate sunt caile Domnului.

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 05, 2007 10:04 pm 
Admin

sheeba wrote:
pentru a nu deveni nici stresanta avand in vedere ca el a vrut pauza....

Exact... tocmai de aceea trebuie sa existe ceva schimbat la tine care sa-i atraga atentia... daca tu ramai aceiasi si el ramane acelasi. Fa ceva neobisnuit, calca-ti pe orgoliu fara sa te simti jenata ca faci asta aratandu-i ca-ti pasa mai mult de el decat de orgoliul tau... trebuie sa faci ceva care sa-i arate lui ca esti altfel... sa-l faci sa inteleaga ca s-a schimbat ceva la tine.. fa ceva ce nu poate el anticipa...
Bine asta daca vrei sa lupti pentru el si nu te consideri in continuare un trofeu valoros pentru care doar el trebuie sa lupte.
Dar explicatiile mele devin mult prea personale, asa ca iarta-ma nu asta am intentionat ...

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 05, 2007 11:11 pm 

Yap. Am inteles ideea. Ce-i drept si eu simtisem ca pauza asta e mai mult decat stupida daca fiecare din noi ne retragem la locurile noastre cuminti si cand ne intalnim suntem aceiasi eventual incarcati de frustrari. asa ca voi lua eu fraiele in mana de data asta. l-am sunat si e ok. sunt mandra de mine :D cred ca si el a ramas impresionat.

Intr-un exces de zel pot spune ca " Te iubesc Coser de altfel va iubesc pe voi toti, ca ne ajutati cu postarile voastre si ne sustineti moral" tine-ti-o tot asa. v-am pupat pe toti.

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 05, 2007 11:13 pm 
Admin

sheeba wrote:
asa ca voi lua eu fraiele in mana de data asta. l-am sunat si e ok. sunt mandra de mine :D cred ca si el a ramas impresionat...

Bravo!

Post subject:
PostPosted: Sun Jan 07, 2007 11:30 pm 

Revin...este uluitoare astrologia dar mai ales talentul vostru de a o interpreta si de a da sens cursului vietii.

Ai avut dreptate Coser cu faptul ca el asteapta o schimbare de atitudine. azi ne-am vazut dupa 3 sapt. si mi-a spus ca trebuie sa o luam usurel. ca si cand zilele astea ne-am cunoscut, si sa incepem sa construim, sa stregem imaginea veche plina de frustrari, greseli... si sa facem o relatie frumoasa.

E ciudat dar totodata destul de interesant. E o provocare pentru mine, pe care vreau sa o depasesc cu brio.

Daca mai vezi ceva de maxima importanta pe temele noastre , eventual sinastria , astept postarile tale cu mare nerabadare!

O seara excelenta!

Post subject:
PostPosted: Wed Jan 17, 2007 12:28 am 

Coser, apelez iar la bunavointa ta. si spune-mi te rog asa cum vezi tu sinastria noastra. ramanem impreuna sau nu,ma refer la o relatie seriosa-casatorie. Multumesc. lucrurile par sa reintre in matca lor!

Page 1 of 1 [ 13 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]