It is currently Mon Jun 09, 2025 7:46 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 19 posts ] 
Author Message
 Post subject: Schimbare de locatie
PostPosted: Wed Jan 24, 2007 5:19 pm 

:lol: uite ca omul isi poate controla oarecum destinul.m-am hotarat ca in ziua revolutiei solare sa fiu la cluj-napoca pt a avea pluto pe casa I decat pe a XII-a.zic ca pozitia aceasta ma avantajeaza,avand si marte in exaltre in capricorn tot in casa I.personal spun ca ma va ajuta foarte mult.dar pe pluto nu-l vroiam in nici un fel pe casa XII!si asa face conjunctie cu luna din casa a XII-a,si tot acolo gasesc si pe jupiter cu o multime de cuadraturi cu stellium-ul de pe casa II.este o harta ciudata intr-adevar.voi ce ati fi facut in locul meu? :?:ati fi preferat pe pluto in casa XII sau I?

Image

Last edited by Thorra on Thu Jan 25, 2007 4:49 pm, edited 1 time in total.

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 5:29 am 

Nici Pluto in casa 1 nu e mai bun ca in casa 12... fiindca am inteles ca orice planeta in 1, 6 sau 12 anunta evenimente neplacuta intr-o revolutie solara.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 8:54 am 
Thorra, Pluton pe ascendent iti da o forta pe care nici macar nu ti-ai banuit-o. Este ca un vulcan ce clocoteste. Daca e in 12 atunci ramane totul in interiorul tau, iar daca e in casa 1 atunci ai posibilitatea sa te manifesti si sa erupi ca sa zic asa :lol:. Oricum ar fi insa, Jupiter in 12 te protejeaza si vei iesi invingatoare.

Post subject: Re: Schimbare de locatie
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 9:36 am 

Thorra wrote:
:lol: ....m-am hotarat ca in ziua revolutiei solare sa fiu la cluj-napoca pt a avea pluto pe casa I decat pe a XII-a......este o harta ciudata intr-adevar.voi ce ati fi facut in locul meu? :?:ati fi preferat pe pluto in casa XII sau I?

Thorra, si eu voi fi, peste putine zile, in posesia unei asemenea revolutii solare: pluton in XII, la 1 grad si cateva minute de ascendent si jupiter tot in XII si m-am hotarat sa o intampin pe loc, cu mult drag si multa nerabdare :D Imi pun speranta in sextilul pe care bunul jupiter il face cu soarele :lol:

Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 4:18 pm 

da ,mihaela, din aceasta cauza vreau sa fiu acolo.anul asta termin liceul si e singurul lucru care ma intereseaza,deoarece odata terminat voi putea sa continui sau sa incep acele lucruri de o mare importanata pt mine care ori nu le-am putut extinde sau continua sau nici nu am apukt sa le incep :( si culmea,dorinta e veche de aaaani...de zile...dar...timpul totusi trece asa de repede si cum eu mereu zic ca vreau sa fac 100 de chestii,dar mi se impune sa am altceva pe planurile principale...intelegi cum e :( :cry: .
jupiter surade intr-un fel din casa a XII-a dar ceea ce imi ridica dubii sunt cuadraturile la conj.dintre mercur,uranus,NN si venus in pesti.am citit ca jupiter rx sau intr-o casa mai nefasta da tendinte la exagerare in fct de semn si casa.deci se aplica si la aspectele grele?sau e un paradox de genul ca imi exagereaza intr-un mod miraculos aproape ca si cum as fi fost protejata de o forta divina(sagetetor si pesti)?sau imi creeaza iluzia ca voi putea sa reusesc ce mi-am propus dar voi fi a naibii de lenoasa si delasatoare, petrecandu-mi timp mai mult visand decat in actiune?dar,marte din capricorn si pluto,ambele pe casa I ar trebui sa combata tendinta de delasare.deci sa inteleg ca printr-un mod neasteptat voi primi sprijin de unde nici nu ma astept?suna bine...pana acum :P ...daca asa este si va fi :o
am si capricorn-rac...axa interceptata,casele I-VII,AC rev. pica in casa a IV-a natala...inca nu vreau sa ma pronunt...

Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 9:19 pm 
Thorra, daca ascendentul anual cade in casa 4 natala eu cred ca nu e cazul sa-ti faci griji pt ca in mod sigur la tine este vorba despre sfarsitul unei perioade si inceputul alteia complet diferita. Despre delasare nici nu poate fi vorba. Cu Marte si Pluton in casa 1 ambitia si agitatia vor fi la cote maxime, iar cuadratura Jupiter-Uranus este valabila pentru toata lumea anul asta, nu e doar personal pt tine, si cred ca are in vedere tot schimbari insa la nivelul social. Probabil vor fi ceva certuri cu parintii pe care ar trebui sa ti-i faci aliati pt ca vei cam avea nevoie de bani.

Post subject: RS
PostPosted: Sun Jan 28, 2007 12:41 am 
In revolutia solara pluto in casa 12 sau in casa 1 nu are insemnatate prea mare din punct de vedere al evenimentelor.Ar trebui sa fim atenti la marte in casa 1 care indiferent ca se afla in exaltare ,domiciliu,cadere sau exil aduce un exces de energie producand cele mai diverse probleme in diferite domenii,indiferent de aspectele pe care le primeste.Trebuie sa tinem cont de faptul ca existe 3 pozitii periculoase a lui marte in R.S. si acestea sant casa 1 casa 6 si casa 12.Acelasi lucru este valabil pentru soare in cele 3 case sau stelium de planete sau Asc anual in cele 3 case din natal.
Eu nu cunosc tema ta natala pentru a ma putea pronunta dar trebuie sa spun ca este necesara o foarte mare atentie la domeniul financiar pt ca acolo este multa energie si saturn pe casa 8 opus cu planetele din 2 poate semnifica un moment de criza sub forma unei cheltuieli importante.Fiind un an important pentru ca termini clasa 12,trebuie sa te pregatesti temeinic pentru examenul de bac nu de alta dar sa nu avem surprize.In orice caz,combinatia Asc in casa 4,stelium in casa 2 si marte in 1 poate conduce la iesiri de bani pentru casa sau pentru starea de sanatate a unuia din parinti.
Pentru nativii de la 50 de ani in sus aceasta pozitie este una din cele mai grave din revolutia solara, pentru ca acest exces de energie se rasfrange asupra sanatatii mai ales si am intalnit-o deseori in cazurile de infarct ,interventii chirurgicale de urgenta,grave depresii sau boli din cele mai diverse.Pentru persoanele de pana la 20 de ani, marte in casa 1 actioneaza mai mult in plan psihologic si nu in cel somatic dar chiar si aici poate produce o supraexcitare a sistemului nervos,agitatie,stari de preocupare mentala,stress.Cu aceasta pozitie este bine daca faci mult sport,multa miscare deoarece este un mijloc bun de a sublima acest exces de energie.

Last edited by Edi on Sun Jan 28, 2007 1:42 pm, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: Sun Jan 28, 2007 4:07 pm 

de deomeniul financiar stiu ca trebuie atentie deoarece va fi un fel de 'joc de noroc'.saturn opozitie cu soare conjunct neptun va pandi mereu ocazia favorabila sa se afiseze cu ce e mai 'de pret' :lol: si chiar daca marte va produce acel stress si acea suprasolicitare cred ca sigur o va produce intr-un mod mai suportabil.nu vad aspecte negative la el si daca zici ca va fi bine daca ma voi axa pe forta fizica,atunci e cat se poate mai bine!!!nu o sa stau prost cu resursele!e totusi in exaltare si chestia e ca nu pot sa am mai multa oboseala.suparari si dezamagiri decat am avut toata viata...deci am sperante mari :lol: :!: :wink: eh, cu bacu' ala nu prea am eu treaba.am alte preocupari mult mai importante de o ordine mult mai inalta. vreau sa-l iau si atat.am scapata de o grija.pfiu :D .recunosc ca tocesc cat pot la istorie ca ma intereseaza personal sa-mi umplu golurile(care de fapt le-am umplut de multisor,acum urmeaza perioada WWI-postdecembrie '89).cu engleza nu am treaba('fost-am la baraj pt nationala acum 2 ani si luat-a una cu pile la ispectorat de la liceul cu prestigiu si renume din oras'),la franceza oral am vazut ca sunt usoare subiectele(in felul cum erau acelea de anul trecut),iar la geografie va trebuie sa citesc mult cu harta in fata(schimbare de macaz acum.doream filosofia dar subiectele is complicate.de geografie nici nu vroiam sa aud.am dat-o in a 8-a si desi am luat 9,35(9,46 admiterea in lic.) mi-era cam sila de ea,poate ca nici nu am fost de 4 ani jumatate in afara orasului :lol: :lol: :lol: .exact! :P )si nu va fi o problema.romana ,saraca, cu opere de genul 'ion' sau altele de felul,si obligativitatea de a da interpretarea care se cere in lco d cea personala e ca de obicei o sursa de frustrare.deci mai mult ma voi apuca de citit din ce va fi la eseu la romana.si cam atat.nu vreau sa ma obosesc prea tare cu el.nici pregatire nu fac si nici nu vreau.cand am fost la baraj la nationala nu mai facusem pregatire de vreo 5 ani :lol: .si nu am chef.nu-mi place.este evident.in rest, incerc sa copresionez cat pot spatiul pt bac deoarece am alte preocupari de cultura generala ale caror info le gasesc ori pe net ori in carti interesante.asta a fost sg educatie a mea adevarata.la scoala am capatat boli si durerea sufleteasca a fost inimaginabila.chiar am patit lucruri socante.bleah,sa nu aud de 'educatia romaneasca' :twisted: :lol: .mi se face instantaneu rau.inchisoare cu program redus, desi nu se afla totusi la marginea orasului,reguli aiurea care socheaza membrii dar si exteriorul,dar in asa fel incat parca nu face diferentea intre golani si cei seriosi.o tortura psihica de necrezut la care numai cu violenta se poate raspunde si la care conducerea tot pe tine da vina ,'i-ai incalcat pseudoregulile'.si culmea cei implicati sunt gardienii publici unde sunt numai tigani si restu',ori politai idioti care in loc sa te apere sar la bataie sau nici nu se misca daca ai probleme pe strada cand se ia lumea de tine ca raia de om sanatos :evil: .recunosc fa am facut exces de forta si nu ma rusinez ca a iesit intr-adevar ceva bun,dar niciodata de buna voie.doar daca respectivul a incalcat o limita anume sau daca nu a inceput el primul.ei,atunci ma fac furtuna ce a fost la mijlocul lunii acesteia in europa :lol: :wink: .dar la mentalitatea cretina de care sunt inconjurata tot pe mine se da vina,ca nu am acceptat sa-mi calce si sa-mi faca ferfenita demnitatea,mandira si orgoliul ,aparandu-ma,facand dreptatea care nu ti se face oficial si care numai sg ti-o vei putea face deoarece pre restul ii doare in ...... de tine. :roll: bine ca acum sunt la liceu particular.no-more offtopic.gata.
edi,datele pt tema natala sunt:12 februarie '89; galati; 19:39(trutinata deja)
dar degeaba e buna ,spun eu,general vorbind o revolutie solara daca tranzitele sunt aiurea.in cazul meu,saturn exageereaza cu limitele lui si tot ce te face sa te simti ca naiba si sa ai senzatia ca traiesti intr-o inchisoare mereu!!!! :P si ma va tine tot anul asa.mai mult in prima jumatate. :?

Post subject: R.S.
PostPosted: Sun Jan 28, 2007 11:46 pm 
Eu nu am afirmat ca revolutia ta este buna dar acum avand si harta natala si privind tranzitele putem afirma ca anul 2007 este un an de transformari si constientizari pe care saturn in casa 12 incepe sa le produca.Aceste transformari se produc lent,in psihologia profunda si vor fi resimtite de tine sub forma de blocaje,depresii,senzatie de inchidere, scaderea tonusului vital,probleme de sanatate,probleme financiare si asta cu atat mai mult cu cat el se va afla in opozitie cu soarele guvernator de casa 12.Trebuie sa spunem ca este unul din cele mai importante tranzite din viata ta si destinul a facut ca acesta sa soseasca la 18 ani.Acest tranzit iti va induce o stare de detasare,o nevoie de izolare sau retragere din activitatea zilnica si e bine sa incepi sa fii mai retrasa ,sa te izolezi de buna voie. Daca nu,el va creea imprejurarile prin anumite evenimente sa te izolezi. Combinatia Asc in casa 4 marte in casa 1 si saturn in tranzit in 12 cuadrat soare si luna este tipica spitalizarilor prin schimbarea de resedinta datorita declansarii problemelor de sanatate destul de grave pentru nativ sau pentru parinti sau in anumite circumstante incarcerarilor.Aglomeratia de planete din casa 2 anunta iesiri importante de bani pe directia sanatate,tratamente, deoarece aceasta casa se suprapune peste casa 6 natala.
Planul psihologic este fragilizat si va trebui sa-ti mentii un bun tonus atat fizic cat si psihic prin sport dar va trebui sa eviti sporturile periculoase ce pot cauza accidente mai ales ca tu esti o fire extrovertita, o adevarata razboinica.
Cu siguranta incercarile vor fi pe masura dar din 12 februarie un inger pazitor va cobora pe Pamant pentru a te proteja si sustine, pentru ca sa poti trece cu bine aceste incercari,el fiind reprezentat de Jupiter in casa 12.
In alta ordine de idei,deplasarea ta la Cluj nu va schimba prea mult datele problemei deoarece Pluto fie ca este in 12 sau in 1 nu va influenta cu nimic destinul tau anual.Numai marte este important atunci cand se afla in casa 1 sau un stelium de cel putin 3 planete indiferent de natura lor sau soarele.

Post subject:
PostPosted: Tue Jan 30, 2007 3:12 pm 

sau prezenta in casa a 6a natala poate semnifica schimbari ale locului de munca.am sanse sa plec de tot in afara anul acesta si trebuie sa profit.si hai sa-ti zic ceva, edi, iti dau un caz kre se intampla.si nu numai mie.cunosc astfel de cazuri numai ca ceilalti de gigantica frica ce-i cuprinde si paote si de nepasare sau de prea mult optimist uita si refuza sa povesteasca cele intamplate.vin de la liceu cu un autobuz.toate bune si frumoase pana cand vin 2 pseudofiinte ce 'oficial' sa numesc 'controlori'.si li se nazare ca nu stiu ce era in neinregula cu biletul desi era bun si compostat.si normal ca incep sa te ia cu lucruri personale.si tot nu inteleg ,pt ca incultura lor e asa de crasa incat iti vine sa te sinucizi instant.o sun pe maikmea sa vb cu dansii sa explice.RETARDATII NU VOR SA VORBEASCA SI INCEP SA SE SCUZE CU TOT FELUL DE MINCIUNI SI VRAJELI OBOSITE DE GENUL CA MA DUC LA SECTIE, CA VOR BULETINUL, SI BANI -AMENDA PE LOC,CA NU MA CRED DACA LE ZIC CNP-UL DESI IL STIU. tot le sugerez sa vb cu maikmea dar ei,vampirii acestia energetici prosti si rautaciosi,malefici si perversi nu vor in ruptul capului deoarece scopul lor este sa bage in frica in oameni,in special in aia slabi de inger,sa se hraneasca cu nervii si suferinta lor! :evil: :x mai mult de atat marlanimea si restul lipsitilor de bun-simt si de respect fata de adevar si dreptate se trezesc sa comenteze ca ce legatura are maikmea cu mine.se bagau in seama toti netotii!!!si unul dintre controlori(erau o femeie agasanta si un barbat venit din neandhertal) pune si mana pe mine!yuck!ce scarbos!si colac peste pupaza,restul maimutelor cretine ating un nivel maxim de idiotenie :'soferul amarat face aluzii la ceva in legatura cu medicul psihiatru', un boshorog odarlit imi spune 'fa proasto!',o baba ramolita comenteaza nu stiu ce!!!iar controloarea ***** incepea sa rada,iar barbatul *** la **r tot isi imagineaza scenarii k ce mi-ar face dak ar fi rudele mele!auzi tu la racilele societatii de astazi in romania asta inapoiata si in mizerabilul de oras numit galati!!! :evil: si degeaba i-am injurat si eu ffffff mult,dar in genul cum vei pe www.injuraturi.go.ro, si degeaba le-am vb frumos inainte pt ca la creierul lor defunct...ce pretentii sa mai ai? :x :roll: :evil: :evil: .si nuuuuuu.....ce....au incetat?dau sa cobor ca m-au lasat dar moshul b****os ridca mana asupra mea.l-am barat ca aveam in mana o sticla de cola si l-am amenintat ca as fi putut sa-i dau un picior de cadea lat(dar oricum lucrul acesta era irealizabil pentru ca nu era spatiu destul,iar eu aveam si panarama de ghiozdan mare in spate :x :( ).iar mai indrazneste sa puna mana pe mine,dar tinandu-ma de umar un asa-zis gardian si iar amenintari.ii zic sa ma lese si sa ia mana dupa mine.cobor.coboara si moshul afurisit venit din iad!si ma injura pe strada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ce sa fac?ii raspund cu aceeasi moneda...dar... :roll: am nevoie de pluto si marte in casa I :cry: :cry: ah..si cand am dat sa cobor nu mai zic in ce destinatii exotice ma trimiteau :evil: :evil: :evil: :roll:

Post subject:
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 3:16 pm 
:lol: Interesanta intamplare dar se pare ca toate ti se intampla numai tie desi te cred pe cuvant atunci cand spui ca nu este din vina ta.Problema este ca tu atragi situatiile conflictuale pentru ca in interiorul tau exista un conflict de energii masculine reprezentat de opozitia marte-pluto.Din acest motiv este necesara o directionare precisa a acestui exces de energie,o canalizare a ei in scopuri mai practice si evitarea situatiilor conflictuale sau provocarilor, pentru ca, daca nu mai poate fi controlata poate deveni distructiva atat pentru tine cat si pentru ceilalti.
In ceea ce priveste persoanele din autobuz este bine sa le accepti asa cum sant ele,sa le intelegi si mai ales sa le ierti pentru ceea ce ti-au facut pentru ca ai nodul nord in Pesti. Ele nu au pus in evidenta decat conflictul care se afla in tine.

Post subject:
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 6:47 pm 

:roll: nu puneam acel 'lol' in locul tau.ce e asa de amuzant?daca ai fi patit tu si ai fi trait recent un foarte mare soc,la inceputul lui noiembrie,cum am avut eu,iar daca ai fi avut tu viata mea in spate nu cred ca mai indrazneai sa pui asa.si da,ai dreptate!MIE mi se intampla tot pentru ca asa cum am explicat nu sunt cos de gunoi sa accept toate rebuturile. pe altii daca patesc ceva urat ii doare in cot.stii de ce?pt ca sunt ignoranti cand nu trebuie si viceversa :twisted: .E TRUISM!nu merita nici macar denumirea de bipezi!dar se explica prin faptul ca tu esti in spania acum. :wink: ...
eu inteleg altceva prin NN in pesti si ma simt bine cu opozitia aceea.pt ca daca nu era nu mai eram asa cum sunt.si mie imi place felul meu. :D .si foarte bine,pt ca e mult mai bine sa explodez cand trebuie,in fata unei nedreptati,decat sa tin in mine si sa-mi vars nervii pe altii sau sa ma refugiez in spirtoase
:twisted: .eu nu las porcii care se tarasc in mocirla si te imping si pe tine in ea sa-mi pateze onoarea! :twisted:
si nu e corect ce spui.nu opozitia mea,NIMIC din ceea ce ma caracterizeaza nu m-a adus vreodata in bucluc.din contra, tranzitele proaste care m-au determinat sa ma intalnesc cu tot felul de :? si-au spus cuvantul.sau daca vb dpdv non-astrologic,coruptia,saracia,marlanimea si idiotenia care se inmultesc ca microbii in tara tuturor posibilitatilor negative.adica eu atrag,eu vreau deci sa-mi chnuie sufletul,si dup-aia ma plang ca o sadica de ce am patit,desi,chipurile,eu as fi vrut si tot ce tine de mine...ce abjectie! :evil:
nu iert golanii si incultii fara bun-simt care se iau de tine ca raia de om sanatos!din contra,ma gandesc in fiecare zii cum as putea sa ma razbun unde pot.lupt pt dreptate si justitie!ma sacrific daca va fi nevoie in numele unui ideal inalt care sa ajute la evolutia societatii si razbunarea celor in suferinta,si in picioare murind decat ingenunchiata!!!
imagineaza-ti edi ca cineva te impusca si te lasa sa sangerezi asa mult si bine,dupa-aceea te jupoaie de viu,iti taie membrele,le fierbe in sangele tau propriu in fata ta si dupa-aceea iti scoate ochii si te lasa......pana cand mori de durere.daca ai avea sansa sa te intorci la viata AI IERTA? :lol: :lol: :lol: iertarea,nepasarea si restul de genul se ghideaza dupa proverbul:'cine fura azi un ou,maine va fura un bou'.a ierta mult si prost toate injustitiile ce se intampla in ziua de azi duce la o dezintegrare a moralei si al adevarului,a tot ce e uman in adevaratul sens al cuvantului!daca nu, asa se dezlantuie infioratoarele energii dezastruoase al 'evolutiei in regres',nu acelea de care ziceai u. :!:

Post subject:
PostPosted: Sat Feb 03, 2007 10:59 am 
Admin

Thorra, nu-ti pierde vremea calatorind in speranta ca se va schimba ceva in viata ta, DOAR PT CA ESTI LA CLUJ, pentru ca vei fi dezamagita de efecte.
In 1999 de ziua mea eram, fara sa intentionez asta, in vizita la niste prieteni in Sighet. Diferenta intre revolutia solara ridicata pt coordonatele Sighetului si cele ale Barladului (unde locuiam) sunt doar la NN care pt Barlad este in III, iar pt Sighet in IV. La cate mi s-au intamplat in acel an natal iti pot spune clar si raspicat ca ma regasesc in NN din III, deci pt coordontale localitatii unde am trait acel an natal, nu unde eram in momentul nasterii.
Aceasta teorie sustinuta de multi astrologi faimosi eu o consider o aberatie, de aceea iti spun ca ai putea folosi timpul sa te uiti pe tema sau sa citesti o carte, decat sa te duci pana la Cluj doar pt asta... sau daca vrei sa=l vizitezi, e altceva., pt ca e un oras frumos... dar nu se merita sa faci acest drum doar pt asta, pt ca nu se va schimba nimic decat daca vei locui acolo.

Post subject:
PostPosted: Sat Feb 03, 2007 11:50 pm 
Nu poti avea pretentie sa se schimbe ceva in destinul tau anual, atat timp cat atat la Sighet cat si la Barlad planetele sant in aceleasi case si numai nodul nord se afla in alta casa decat la Barlad.Influenta Nodului nord asupra evenimentelor este minima si de aceea nu poti afirma ca este o aberatie, atata timp cat deplasarea ta nu conduce la deplasarea planetelor in alte case.Influenta planetelor in case in Revolutia solara este de prima importanta deoarece impactul energetic este major asupra destinului anual.

Post subject:
PostPosted: Sun Feb 04, 2007 2:44 pm 
Admin

Edi wrote:
Influenta Nodului nord asupra evenimentelor este minima .

fix asta este o aberatie...

eu nu-mi sprijin afirmatiile DOAR pe cele cateva exemple care se pot da intr-o discutie...

Nodul lunar este unul dintre cele mai importante elemente karmice si, intr-o tema anual, el are misiunea de a inchide cercul caracteristicilor date de planete. Prin el alegi sa folosesti trasaturile pe care planetele ti le ofera in mod echidistant si obiectiv...

Exista diferente mari intre tema anuala si cea natala, in primul rand de optica. In timp ce tema natala iti aduce predispozitii pentru o viata intreaga, peste care vin toate celelalte tipuri de teme analizate, tema anuala vine si nuanteaza o perdispozitie natala pe nivelul la care a ajuns individul in acel an. O alta fotografie a cerului, ca o ipostaza de o clipa, nu mai incate pe acelasi format ca la nastere, pt ca locul este ocupat... adica nu poti pune intr-o sticla de un litru decat un litru de apa. Evident, poti adauga un pic de colorant,z ahar sau sare... deci poti veni cu elemente ajutatoare cu care sa schimbi structura generala a lichidului, dar nu-l poti pune mai mult. Deci pentru tema natala nu se aplica acelasi metode ca pentru tema natala.... sau poti dar nu fa apel la milenara stiinta, ci la un mod propriu de interpretare ca se va sprijini doar pe eficienta.
Sensul vietii sau Nodul Lunar aduce in astrologie scopul vietii, finalitatea, punctul final pentru care se folosesc energiile planetelor. El imparte modalitatea de raspuns a individului in doua mari directii: este pe cale sau nu este cale.
.. el este important tocmai pentru ca astrologia nu este o jucaria careia ii schimbam bateria din cand in cand, ea are niste reguli pe care astrologii moderni vor sa o schimbe doar pentru a-si sustie importanta de sine, nu pentru a imbunatati calitatea analizelor astrologice.

stimate domn eu stiu mai bine decat tine ce a fost in anul acela si gandindu-ma la cele cateva zeci de mii de teme pe care le-am analizat de cand ma ocup de astrologie, macar in cazul meu, pot spune ce i-a apartinut lui NN si ce nu!

Post subject:
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 4:33 pm 
Foarte interesanta teoria dvs cu privire la importanta NN in revolutia solara dar cum de nu v-ati dat seama pana acum, ca intre TEORIA revolutiilor solare si PRACTICA revolutiilor solare, exista o diferenta asemanatoare cu distanta Barlad-Madrid?
Daca afirmatia mea este fix o aberatie,precum ca NN in revolutia solara nu poate declansa evenimente si pentru tine este atat de important in declansarea evenimentelor in r solare, de ce nu poti demonstra aceasta influenta in revolutiile solare prezentate pe acest forum care te-au pus in incurcatura?De ce domnule nu ai fost capabil sa demonstrezi care a fost influenta NN,cum anume a inchis el ''cercul caracteristicilor date de planete'' in tema Larisei,fetita asasinata la Iasi?Adica, pe de-o parte sustii sus si tare importanta NN in revolutiile solare, iar pe de alta parte nu pomenesti nimic de el in aceasta tema care te-a pus in incurcatura. In alte tari,un individ ca dumneata care nu poate sa demonstreze un eveniment atat de dramatic din revolutia solara si tema natala este considerat ca are o mare problema indiferent cate zeci de mii de teme are analizate.Si de ce domnule te-a pus in incurcatura revolutia solara a Larisei?Pentru ca nu ai gasit planete in casa 8?

Atitudinea ta de superioritate si orgoliul cu care te afisezi pe acest forum te-a impiedicat sa vezi ca POZITIA PLANETELOR in tema Larisei si nu POZITIA NN a pus viata in pericol a acestei fetite pentru ca forta energetica a planetelor est este mult mai mare decat o simpla pozitionare a nodului nord intr-o tema anuala.
Iar cand mergi seara la culcare, mai uita-te pe tema Larisei si vezi cum anume NN a condus la aceasta tragedie daca tot te lauzi de importanta lui in R.S.Daca descoperi ceva,da-mi un bip.

Post subject:
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 6:27 pm 
Admin

Daca aberez, ce cauti tu aici si de ce tii mortis sa-ti citesc ineptiile? Daca esti atat de bun ignora cele 1500 de postari ale mele si citeste-le pe celelalte, ca ai ce...
Cat despre incurcaturile din tema Larisei... hai ca m-ai facut sa rad... vino si completeaza si rezolva tu incurcaturile daca tot te urci ca gaina pe gramada. Unde erai cand toti cautau raspunsuri?... dar bag de seama ca ti-a luat vreo cateva zile sa vezi daca am dreptate sau nu cu NN si ti s-a parut ca de asta trebuie sa te legi.... :)))

Daca citesti bine ce am scris atunci vei intelege ca nu DOAR NN da evenimente, ci toate evenimentele predispuse de planete trebuie ca duca spre NN.... daca pricepi care este rostul si rolul acestui NN. Oricum unii considera ca-mi pierd vremea cu tine si probabil ca le dau dreptate... latri aiurea ca un caine scapat din legatoare, fara sa spui nimic concret decat ca aberezi pe niste situatii foarte concrete...

Eu tare ma indoiesc ca esti de acolo de unde spui ca esti, ca daca ai fi nu ai spune...asa cum sunt si altii pe acest forum care sunt din Germania, Belgia, SUA, Anglia si de care nu stii pentru ca sunt oameni speciali care nu-si gasesc valoarea DOAR pentru ca nu traiesc in Romania.
... daca tot nu esti din Spania, dar sustitii, prin datele de inregistrare, ca esti de acolo in situatia in care esti roman, propabil ca singurul adevar care planeaza in afirmatiile tale este ca esti, cu adevarat, plecat de acasa... in sensul foarte romanesc...
... si te rog sa iei toate acestea ca pe un avertisment... al doilea nu va mai fi.

Post subject:
PostPosted: Sun Feb 11, 2007 9:56 am 
Admin

Dupa indelungi cautari am aflat cine este acest EDI... as avea insa curiozitatea daca persoana respectiva ar avea si bunul simt sa recunoasca... deci cred ca nu... adica bun simt nu cred ca are chiar daca ar recunoaste!
userul Edi a fost trecut pe inactiv

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 12, 2007 5:12 pm 

ME AGAIN. :lol: deci eu aveam ora trutinata finala 19:39,dar mama tot imi zice ca stie, stie si iar stie sigur ca la 19:20-19:25,ea alegand 7:25,sustinand sus si tare.si deci,stimati observatori,acum am un frumos ascendent in RS la gradul anaretic din sagetator.si tinand cont si ce a zis coser in legatura cu NN al lui de atunci,dar si conjunctia care oricum pluto o face cu ascendentul,acum pot sa concluzionez ca de fapt pluto va fi un deosebit dansator pe sarma care tot spun eu ca va inclina spre sagetator.sau poate ca gresesc si sa fie pe invers .stellium acolo dar si conj.cu luna(ce-mi pare destul de dubioasa in interesanta casa a XII-a).DAR marele mister ramane cum anume va fi influentat de sextilele la soare si punctul norocului ,soarele fiind conjunct pe de-o aprte cu neptun,tinand cont de opozitiile care le face saturn?p.s.oricum nu am mai ajuns acolo,nu din vina mea,ghinion,...dar poate ca daca mergeam nu cred sa fi realizat mare branza fiind acolo.si chiar nu sunt vulpe si nici strugurii acri. :lol: .si mai ar fi ceva:jupiter a fost conisderat acolo unde e o protectie divina.si in ce ar consta anume ,judecand dupa sextilele care le face cu neptun si chiron & cuadraturile cu conj.dintre mercur-uranus-NN-ceres-venus?vreau un sfat ca sa inteleg cat mai cert pentru ca mi se pare mie complex si ciudat

Page 1 of 1 [ 19 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]