It is currently Tue Jun 10, 2025 1:50 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Care este motivul acestei atractii?
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 5:28 pm 

Last edited by Marta on Fri Oct 12, 2007 9:51 am, edited 1 time in total.

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 7:24 pm 

Marta,
eu nu ma pricep la astrologie, tot ce stiu e ca oricate stele sunt pe cer, ele pan’ la ziua pier. Asa ca nu-mi pot da cu parearea vizavi de cauza atractiei. Dar daca datele de nastere - ma refer la ani - sunt corecte… rezultatul poate fi exploziv. Eu zic sa profiti de moment pentru ca asa o oferta e rara ca alinierea planetor. Te rog in numele tutoror barbatilor :)

Post subject: Re: Care este motivul acestei atractii?
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:49 am 
Admin

:D :D :D
Trecator are un simt al umorului de-a dreptul macabru... auzi "te rog in numele tuturor barbatilor"... :D :D :D

Daca raportul planetelor este cel pe care il spui (nu am ridicat temele voastre, dar te cred pe cuvant) atunci relatia voastra trebuie sa aiba la baza o atractie pozitiva.
O tema orara ridicata pe aceasta intrebare dezvaluie in cazul amandurora o anume insecuritate la el pe social si la tine pe nevoile personale.
Atractia este dependenta de aceasta insecuritate pe care fiecare o traieste in viata personala si atata timp cat in viata personala nimic nu se schimba atractia va exista in crescendo. Da se poate ajunge la relatie insa pentru ca exista in aceasta tema orara un Pluton pe XII ea va fi secreta si traita mai mult din punct de vedere sexual.
Dupa retrogradatia lui Marte care imi indica mie nevoia lui, dar si insecuritatea deopotriva, dar mai ales dupa opozitia cu Jupiter pe axa IV-X inteleg ca el a mai trai asa ceva...
Eu te sfatuiesc sa fii atenta si sa rezisti tenatiei pentru ca o fi el bun la multe dar nu-ti spune tot si are un avantaj cu asta...
Eu vreau sa cred ca esti un Berbec puternic si nu-ti vei pierde capul... pentru ca efectele par cam negative dupa...
Asadar fii atenta...

Profile Send private message E-mail  

Post subject: Multumesc pt raspuns
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 4:59 pm 

... In general, atunci cand Martele din astrograma ei face relatie buna cu Venus al lui rolurile ar putea fi inversate ? Am descoperit, mai nou, relatii excelente pe care le fac Uranus si Neptun ale mele cu Ascendentul lui..

Last edited by Marta on Fri Oct 12, 2007 9:52 am, edited 2 times in total.

Post subject: As avea o rugaminte
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 5:18 pm 

Last edited by Marta on Fri Oct 12, 2007 9:52 am, edited 1 time in total.

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 3:05 am 

coser wrote:
Trecator are un simt al umorului de-a dreptul macabru... auzi "te rog in numele tuturor barbatilor"... :D :D :D

"If a woman sleeps alone it puts a shame on all men."

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 9:57 am 
Admin

:D :D :D :D :D :D
Hai ca asta a fost tare...

.. din cate am constatat ar fi cateva femei chiar de pe acest forum care te-ar contrazice... si chiar sincer...

"...it puts a shame on all men". Asta ai spus-o tu sau ai preluat-o?

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 11:18 am 

Avea ghilimele. As fi vrut s-o spun eu. E Zorba. :wink:

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 30, 2005 4:13 pm 

Buna Marta!

Pot sa-ti spun ca te inteleg perfect pentru ca si eu sunt intr-o situatie foarte asemanatoare cu a ta. Sunt casatorita de mai multi ani, numai ca eu sunt pe punctul de a divorta, e intr-un fel altcineva de care sunt interesata dar nu pot sa spun ca a intrat in viata mea pentru ca la fel ca si in cazul tau nu e absolut nimic concret intre noi, eu nici macar nu l-am mai vazut de jumatate de an!

In plus avem o gramada de similitudini ...
* noi doua mai suntem nascute si in acelasi an!
* " febletea " mea e nascut tot in jurul lui 11 mai !!! (numai ca noi doi suntem de aceeasi varsta)
* si in cazul meu Martele meu e in trigon cu Venusul lui ( tot din cancer ! :o )

Cu siguranta acest ultim aspect produce o atractie mare dar nu cred ca e singurul vinovat, trebuie privit in ansamlu.
Si eu ma intrebam daca Martele din astrograma ei face un trigon cu Venus din a lui rolurile sau perceptiile asupra relatiei ar putea fi cumva inversate. Pentru ca citisem undeva ca trigonul Marte-Venus este vazut ca fiind un aspect foarte bun intr-o sinastrie dar mai mult sub forma Venusul ei in trigon cu Martele lui si n-am prea gasit explicartii diferentiate invers.

Am atasat harta sinastriei voastre, scuze ca am incarcat-o asa de mult, pentru ca am pus si cativa asteroizi.
De ceva vreme m-a interesat un pic aspectul asteroizilor si am auzit ca ar avea si ei importanta si de curiozitate m-am uitat si la acestia. Se pot observa multe conjunctii exacte pe harta voastra, cum ar fi:

Kiron (tau) pe Juno (lui)
Cupido (tau) pe Sappho (lui)
Pholus (tau) pe Ceres (lui)
Jupiter (tau) pe Apollo (lui)
Apollo (tau) pe Anteros (lui)
Pallas + NN (tale) si AnteVertex (tau) pe Luna + Vesta (lui)

precum si altele care sunt la doar cateva grade

Martele (tau) pe Adonis (lui)
Sappho (tau) pe Vertex (lui)
Ceres (tau) pe Venus (lui)
Aphrodita (tau) pe Eros (lui)
Mercur (tau) pe Amor (lui)

Image

In general la asteroizi ar trebui cautata si inteleasa semnificatia povestii personajelor din mitologie si extrasa ideea de baza. Iar atunci cand intr-o sinastrie avem un contact cu alt asteroid sau cu o planeta trebuie vazut amestecul de vibratii. Se spune ca oamenii sunt ca si niste tranzite, adica o persoana cand intra in contact cu alta, simte in prezenta acesteia activata harta ei, ca pe un permanent tranzit cu pozitiile celeilalte persoane, cand sunt impreuna.

Adaug mai jos cateva cuvinte cheie pentru cativa asteroizi:

1 -- Ceres -- grija pentru celalalt, nevoia de a proteja, hraneste nevoile emotionale

3 -- Juno -- zeita casatoriei si a relatiilor angajate, unite prin casatorie, legaturi legale, protejarea drepturilor intr-o relatie

4 -- Vesta -- devotarea catre anumite credinte, pasiune pentru ritual, sexul ca o transformare spirituala

16 -- Psyche -- perseverenta dragostei, conexiunea cu natura psihica, trezirea intuitiei, cautarea implinirii sufletesti

80 -- Sappho -- atractie sexuala, adanca apreciere, pasiune

433 -- Eros -- zeul dragostei erotice, dragoste erotica, atractie sexuala, revelare creativa/sexuala care aduce doi oameni impreuna pentru a realiza o transformare de durata

763 -- Cupido -- cel care potriveste cuplurile, romantic, privire a dragostei, constientizarea imaginii, fiind stupefiat de reflectie

1221 -- Amor -- dragostea vazuta idealistic, romantata si neconditionata, nu neaparat sexuala

1388 -- Aphrodite -- dragoste si atractie impulsiva, inspirata de evenimente predestinate, animozitati transformate in magnetism

1943 -- Anteros -- fratele lui Eros, dragostea primita, raspunsul la dorul si nevoile dragostei, sentiment de reuniun, intoarcerea sentimentelor dar nu intotdeauna in acelasi timp

2101 -- Adonis -- fiind un tip atractiv - idealul tau masculin, dragoste atrasa magic, magnetism sexual, dorinta de a place si a il implini pe cel iubit

1862 - Apollo - multiple interese, conexiuni la distanta si cosmopolita

P.S. sincera sa fiu si pe mine ma roade foarte tare motivul pentru care sunt atat de atrasa de el! La mine e o poveste foarte lunga pentru ca ne stim de o viata si de cand ma stiu am fost topita dupa el, dar in acelasi timp mi-a fost teama sa ma implic, mai ales ca pe vremea aia eram foarte mica.Ma gandesc uneori ca totusi ar fi trebuit sa-mi treaca pana acuma! Dar cred ca nu ma mai fac bine niciodata! :wink:

*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ *

"...The best forecasts are not those that come true, but those that warn, teach and prepare..."

Post subject: Buna ziua Alma
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 4:04 pm 

Page 1 of 1 [ 10 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]