It is currently Tue Jun 10, 2025 9:52 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 21 posts ] 
Author Message
 Post subject: ADHD- Attention Deficit Hyperactivity Disorder.
PostPosted: Mon Jan 30, 2006 9:48 pm 

Buna seara ..,

Gheorgita poti sa-mi spui daca exista o explicatie astrologica pentru disfunctia asta de creier cu simtome hiperactive.
Este un fenomen care apare tot mai des la copii din societatea noastra.

Datele de nastere unui copil cu problema asta :

Andreas 19.01.93 ora 22:30 München/Germania

Multumesc mult

Laura

Profile Send private message E-mail  

Post subject: Re: ADHD- Attention Deficit Hyperactivity Disorder.
PostPosted: Mon Jan 30, 2006 11:59 pm 
Admin

Image

Hiperactivitatea sau deficitul de atentie, despre care este vorba aici, sunt considerate afectiuni. Cu toate acestea medicina moderna nu a gasit explicatie la acestea, dat totusi le considera afectiuni. Asta vine sa confirme ciudatele etaloane de normalitate pe care societatea noastra le impune.
Totusi un dinamism crescut la un copil care nu poate sta locului sau imposibilitatea altuia de a memora cateva cifre sunt pentru parinti motive de ingrijoarare. Cu toate acesta astrologia nu le considera afectiuni, ci cel mult blocaje energetice.
In cazul noastru este vorba despre o usoara disfunctie motorie, mai exact o functionare defectuoasa a feed back-ului si o intelegere gresita a miscarii. Entuzismul este exteriorizat prin contactii musculare puternice la copilul care de multe ori nu se simte ascultat si urmarit in "spactacolul" sau zilnic. Pe de alta parte lipsa de atentie a parintilor fata de copii poate duce la o imitare concreta a atitudinii care va afecta cresterea.
In tema noastra Luna din Sagetor si III pe axa interceptata este debuseul unei reactii emotionale complexe. Venus guvernatorul ascendentului devine agitata de dorinte intense, de impulsuri emotional aprinse pe care Jupiter din casa I le va trimite spre senzatiile obtnute prin hranire.
Cu hranirea inseamna nu doar hrana, ci si iubire, descoperim ca atitudinea copilului, pe langa deficitul sau de feed back este determinat de starea parintilor.
Neptun pe IV aduce o comunicare subtila, speciala cu parintii, dar si erori de interpretare si judecatta. Copilul va intelege gresit, iar parintii vor intelege gresit reacta lui.
Copilul nu este bolnav, dar pentru ca are un Marte retrograd pe X - societatea ii este impotriva lui - i se poate pune un diagnostic gresit si i se va aplica de asemenea un tratament nepotrivit.
Crizele de indentitate si le va masca prin instabilitate si acesta ar putea fi un motiv in plus ca parintii sa considere diagnosticul bun. Familia face parte din aceatsa karma, iar parintii ar trebui sa fie primlee persoane care sa iba ncredere in el. Cazul prezentata indica un copil ce poate usor atinge performanta, dar care va avea de infruntat erori ale unui sistem...
Este, de altfel, un copil special cu o putere teribla de sublimare. Cand nu mai poate sublima prin intelegere sau compasiune topaie si sare...

Post subject:
PostPosted: Tue Jan 31, 2006 2:15 pm 

Gheorghita..,

ai perfecta dreptate cu Marte pe casa 10 retrograd. Am luptat impotriva psihologilor, sociologilor si cadrelor didatice, care au vrut neaparat sa-l trimita la 6 ani la scoala speciala.
Nu am acceptat acest lucru. Lucram cu el psihologic si didactic zilnic. Au trecut sapte ani.
El este un elev mediu la o scoala medie cea ce este mai mult decit ma asteptam.
Am reusit sa stopam starile de hiperactivitate dar problemele de concentratie au ramas.
Neptun pe casa patra ..eruari in comunicarea cu parintii?

Multumesc mult pentru :idea:

Laura

Post subject: jos palaria
PostPosted: Tue Jan 31, 2006 8:06 pm 

draga gheorghita,
uneori faci niste analize atit de frumoase ca nu-mi mai gasesc cuvintele... :)
pacat ca nu avem emoticon pt aplauze (inca o dovada a modestiei tale. desi esti leu, daca stiu eu bine).
iti doresc multa intuitie in continuare

Profile  

Post subject: Re: jos palaria
PostPosted: Tue Jan 31, 2006 8:19 pm 

daniela wrote:
draga gheorghita,
uneori faci niste analize atit de frumoase ca nu-mi mai gasesc cuvintele... :)
pacat ca nu avem emoticon pt aplauze (inca o dovada a modestiei tale. desi esti leu, daca stiu eu bine).
iti doresc multa intuitie in continuare

Periutza, periutza...adica vorbeste invidia din mine :wink: !

Profile Send private message  

Post subject: Re: jos palaria
PostPosted: Tue Jan 31, 2006 9:55 pm 
Admin

Multumesc Undercover
este imposibil ca laudele sa nu-l atinga pe om, mai ales ca bucuria si multumirea voastra este cea mai de pret recompensa pe care o pot primi. Totusi este binevenit adevarul...
Eu iti cunosc horoscopul si probabil ca un strop de invidie a existat...dar pe cine mai intereseaza invidia? (evident tu ai spus-o in gluma)
Iti multumesc pentru modul rafinat in care ai trezit in mine o amintire...

Multumesc Daniela, Multumesc Laura dar si celorlalti care nu apar n topicul acesta pentru entuziasmul si pentru cuvintele frumoase... Da, sunt Leu cu asc in Leu, dar mai mult decat atat sunt Chiparos... si in descrierea Chiparosului m-am regasit mai mult decat in descrierea zodiei natale. La fel de mult m-am regasit si in descrierea zilelor lunare - sunt nascut in a 24-a zi lunara...

Post subject: ptr. Gheorghita
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 1:25 am 

:D laudam cui lauda se cuvine...,

tin sa-ti multumesc pentru angajamentul care ti l-ai luat aici.
Analizele tale sint precise si facute cu suflet, ce putem citi in fiecare propozitie.
Este mult timp care iti ocupi ajutind oamenii.

Te rog sa ne ierti..stiu ca citeodata abuzam de bunatatea ta :oops:
dar esti izvorul nostru :wink:

Cu drag
Laura

Post subject:
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 3:06 am 

He, he... Gheorghita, eu sper ca esti un om bine echilibrat si in perfecta armonie cu lumea inconjuratoare...caci la atatea laude pe mm2 un om normal ar "intra in vrie"... :D .

ps: culmea este ca nu am fost si nu sunt invidios, chiar daca horoscopul zice altceva!

Post subject:
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 8:09 am 
Admin

:wink:
Ma gandeam la o Luna in exil si la un Marte in Leu opus cu Saturn din Varsator, in situatia in care Mercur, aflat sub rasele Soarelui, este retrograd in Taur ceea ce ar aduce o apreciere eronata...
Daca lucrurile nu sunt asa nu pot decat sa ma bucur, sa-mi scot palaria si sa ma inclin cu respect in fata ta...

Post subject:
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 9:37 am 

coser wrote:
:wink:
Ma gandeam la o Luna in exil si la un Marte in Leu opus cu Saturn din Varsator, in situatia in care Mercur, aflat sub rasele Soarelui, este retrograd in Taur ceea ce ar aduce o apreciere eronata...
Daca lucrurile nu sunt asa nu pot decat sa ma bucur, sa-mi scot palaria si sa ma inclin cu respect in fata ta...

Iar eu trebuie sa multumesc bunicului meu care m-a invatat ca a invidia = a admira. Pacat ca a plecat de langa mine atat de devreme: mai aveam multe de invatat de la el.

Post subject:
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 10:18 pm 

domnii mei, cred ca "turbulentele" astea sunt efectul crucii cosmice accentuate de asezarea in ultimele zile a soarelui si lui mercur pe bratul varsatorului... motiv in plus sa cred ca o vorba buna si o incurajare din cand in cand nu pot fi decat benefice... sau cel putin asta am vrut eu... unde dai si unde crapa :( ufff...

hai s-o luam cu inceputul inceputului, undercover (n-ai si tu un nume, o initiala ceva, 10 litere sa ascunzi un om e cam mult! :) ), ca sa ma fac inteleasa...
chiar daca nu as sti astrologie, tot mi-as da sema de diferentele intre interpretarile pe care le face gheorghita (ca oricine de altfel). Imi dau seama cand sunt analize si atat, si cand mai este si intuitie si chiar un strop (sau mai multi) de inspiratie divina. gheorghita, ca noi toti, are zile mai bune si altele mai grele, are mai mult sau mai putin feeling cu unul sau cu altul dintre noi, sau cu situatiile pe care i le prezentam. as zice ca cel mai bine (sau acolo pune el mai mult suflet) ii "ies" analizele pt copii si pentru bolnavi.

nu am fost curioasa sa-i analizez astrograma si nu voi fi nici de acum incolo. imi e de ajuns ce inteleg despre el, citindu-l. oricum, consider ca tema natala e nivelul la care am ajuns in ultima viata traita, si ca pina acum am facut macar un pas inainte fata de acea tema.
dar pt ca ieri ne-a dat niste puncte de referinta care sa ne ajute sa-l intelegem si sa "rezonam" mai usor cu el, am citit zodiacul arboricol. as zice ca ceea ce scrie la chiparos confirma ceea ce am spus pina acum pe forum referitor la el.
spicuiesc din zodiac (varianta pe care o am eu. poate voi aveti alta...): "are grija ca in jurul lui sa fie o familie numeroasa... nu are o fire sentimentala... este amabil, cald, vesel...ii place sa ia viata asa cum e...se fereste de discutii sau certuri...calitatea lui e fidelitatea...daca aveti necazuri apelati la el - va face tot ce va putea ca sa va ajute... inteligenta sa e reflexiva, iubeste meditatia".
tot zodiacul mai zice ca este o fire simpla, adaptabila, usor de multumit, al carei singur scop e sa fie fericit, ca fuge de dificultati, ca e comod, si uneori aiurit si visator... asta ca sa vedem ca are si "defecte", nu numai calitati :) :wink: desi cred ca pe multe si le-a "neutralizat" in timp.
si, ca sa vedeti ca si gheorghita poate fi prins la inghesuiala, o sa-l intreb pe el, leu cu ascendent in leu, ce-a vrut sa spun intr-o analiza de pe forum cand a scris: "leii distrug visele altora"? si cum se aplica in cazul lui acest lucru... :lol: :wink:

intr-un fel, noi suntem "familia lui numeroasa". am spus ca "ne duce in spate" pt ca el raspunde tuturor intrebarilor si discuta cu toti, ceea ce nu e deloc usor, iar pe alte forumuri nu se practica. de asta cred ca are nevoie de confirmari, infirmari, incurajari si, fiind "afectat" astral in aceasta perioada de crucea cosmica (ca si tine, de altfel, undercover) are nevoie de sustinere si de cate o vorba buna. si nu numai.
aceasta mare-mica familie a forumului este lipsita insa aproape in totalitate de coeziune. oamenii vin, intreaba, gheorghita raspunde, oamenii zic merci si pleaca. eventual se mai intorc peste o vreme si fac la fel. noi, forumistii, chiar daca ne interesam de problemele celorlalti (lucru vizibil in nr. vizualizarilor), nu ne implicam aproape niciodata, nu avem pareri (fenomenul din pacate e unul mai larg, tipic societatii romanesti actuale).
nu se pune problema sa-l secondam pe gheorghita in analize. sunt opera lui, sunt la obiect (adica la subiect!) si de obicei complete. dar nu cred ca gheorghita si-a dorit sa fim spectatori si atat. putem face schimb de informatii astrologice, de carti, unii avem acces la mai multe surse de informare decat altii. si cred ca nu e bine sa ne limitam doar la anumite metode sau puncte de vedere. avem nevoie de cat mai multe optiuni pt a putea alege pe cea mai completa sau cea mai potrivita pt fiecare din noi. pt ca in functie de temperamentul nostru alegem o metoda sau un anumit mod de abordare. si in functie de preferinte aprofundam anumite domenii din astrologie (astrologia karmica, tranzite, sinastrie etc). cred ca fiecare am avea ceva, cat de putin de spus. "stiinta" trebuie s-o imparti cu ceilalti, nu s-o tii pt tine.

apoi am observat ca in afara de cele doua sectiuni mari de probleme astrologice, restul sectiunilor de pe forum sunt putin luate in seama sau in serios.
daca noi suntem familia astrologica a lui gheorghita, de ce nu consideram forumul casa noastra virtuala? tentativele lui de a ne atrage atentia asupra altor aspecte ale vietii n-au prea avut ecou. cred c-ar trebui sa dam si noi ceva din sufletele si mintea noastra, asa cum gheorghita ne da noua. el nu da sfaturi, nici lectii, dar cine vrea sa invete, poate sa "creasca" pe forum nu doar ca astrolog, ci si ca om.
multi venim pe forum ca gheorghita sa ne ajute sa ne descoperim potentialul, sa aflam ce calitati avem, cum sa le deblocam, cum sa ne folosim de ele. de ce nu lasam aici o dovada a lor, o frantura din frumusetea dinlauntrul nostru, ca sa bucuram si ajutam sa creasca si pe cei care vor trece pe aici in urma noastra?
daca ne uitam in sectiunea share (ce avem de dat altora), nu gasim mare lucru, iar ce e ii apartine 75% lui gheorghita...

o sa ma uit in tema site-ului, poate gasesc o explicatie acolo... :(

la tine undercover aplaud capacitatea de a ramane cat mai "undercover" posibil. sa fi pus oare dumnezeu in tine si o coasta de scorpion?! :lol: stiu ca esti in faza de explorare... introspectia e folositoare, dovedeste profunzime si maturitate (sau maturizare). paradoxul este ca cel mai bine ne cunoastem interactionand cu ceilalti. stii tu, povestea cu programele analoage a lui lazarev... :wink:

ca sa te impac iti fac un mic dar din "tezaurul de intelepciune universala", in speranta ca nu esti misogin (desi bancul care l-ai postat ar putea duce cu gandul la niste deziluzii sentimentale, cu dezamagirile de rigoare): "un barbat se cunoaste pe sine atunci cand isi da seama de ce fel de femeie are nevoie. sau cand isi da seama ca are nevoie de o femeie". cred ca e vorba de nevoia de a iubi si a fi iubit, de a da si a primi (asta ca nu ma intrebe cineva "da' homosexualii cum se pot autocunoaste?!" :) ).

undercover, sa fii sigur ca atunci cand vei iesi cu ceva frumos la interval, voi fi in primul rand, cu confetti si baloane, si te voi aplauda!

toate cele bune

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 12:56 pm 

Daniela, cu toate ca nu te cunosc, am o stima si o consideratie deosebita pentru tine, pentru usurinta cu care scri, pentru capacitatea ta de a percepe si de a analiza oameni, situatii si actiuni.
Nu pot decat sa iti dau dreptate: se pare ca eu am o problema si trebuie sa ma indrept catre "service" pt a o rezolva. Iti doresc multa lumina-n suflet!

ps: lauda exagerata adusa cuiva - reprezinta un atac energetic care activeaza agresivitatea interioara, deci ...continua si vei face numai "bine" unor oameni care chiar nu merita asta (in speta, Gheorghita, caruia ii multumesc pentru intelegere, ajutor si pt scurta gazduire pe acest site).

Post subject:
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 1:48 pm 
Admin

Undercover,
hai sa linistesc apele, dar nu as vrea ca prin asta sa le tulbur mai tare...

da, si eu cred ca daniela a exagerat, dar a fost sincera si are o scuza care m-a determinat pe mie sa nu intervin... periodic dau o raita prin forumurile de astrologie si constata ca unii astrologi deschid forumuri de astrologie ca o capcana pentru cei aflati in imposibilitate de a hotara singur o problema sau pentru cei care chiar sunt pasionati de astrologie si vor sa discute deaspre asta pentru ca se aseaza pe un tron si uita ca sa fii astrolog este in primul rand un efort si raspundere si apoi renume si faima.
Semnalele pe care le primesc de la cei care descopera acest forum sunt pline de entuziasm si am o mare bucurie nu pt ca ei extaziaza, ci pentru ca cei mai multi sunt mutumiti. Eu nu acuz pe nimeni, nici chiar pe cei care primesc raspunsul si pleaca pentru ca le este suficient sa fii multumiti si consider ca unora le este suficient pt a-si forma o parere corecta asupra astrologiei.
Ea este entuziasmata de faptul ca efortul meu este cam unic in patrimoniul astrologie romanesti. Eu sunt constient de asta, as fi ipoctit daca as spune ca nu, dar asta e.. i-au lucrurile asa cum sunt. Eu sunt pregatit si pentru laude speciale si pentru injurii grave si, pe langa asta, sunt si om si feed back-ul este important.
Am constuit acest forum din dorinta unui grup de studiu. In grupul de studiu nu este obligatoriu ca toti sa fie activi... multi vin citesc discutiile noastre si apoi inchid forumul multumiti ca inteleg si ca au gasit un raspuns.
Pe de alta parte sunt si de partea ta pentru ca lauda exagerata nu face bine, dar pot sa filtrez... si le privesc cu interes ca orice subiect de discutie de aici.
Eu stiu ca acetivitate acestui forum aduce unor dureri de cap si altora stari intense de bucurie, stiu ca unii si-au ros unghiile de nervi si altii au topait de bucurie.
Acum am ceva de spus, cat timp voi avea ceva de spus voi spune, cand nu voi mai avea de spus voi disparea... si multi se framanta pentru ca nu stiu adevarata mea motivatie, eu spun si voi spune clar ca nu va sti nimeni care este motivatia efortului meu, in mod categoric nu este una materiala, desi am fost invnuit si de asta.
Nu as vrea sa ramai cu un gust amar... chiar nu mi-ar placea asta

Post subject:
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 5:33 pm 

Multumesc inca o data pentru intelegere si ajutor. Voi fi prin preajma, dar doar pe post de chibitz (lecturist :D ).

Post subject:
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 6:35 pm 

undercover, daca tu nu vrei, nu stii cum sau nu poti sa exteriorizezi ceea ce simti, din motive astrale sau psihologice, este treaba ta. dar nu lua asta ca masura a lucrurilor si a oamenilor. multumesc pentru ca ma judeci.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 7:19 pm 

coser wrote:
eu spun si voi spune clar ca nu va sti nimeni care este motivatia efortului meu, in mod categoric nu este una materiala, desi am fost invinuit si de asta.

Sa incercam sa descoperim acea motivatie. Pentru asta vom lua in calcul numele acestui site de astrologie: www.coser.ro, care indica o dorinta interioara de asociere intre numele tau si astrologie. Apoi, tinand cont de afirmatia ta ca ai fost autodidact in acest domeniu, ne putem gandi ca ai nevoie de o recunoastere a statutului de astrolog profesionist, recunoastere de care probabil ai nevoie in alte proiectele tale.
coser wrote:
Am constuit acest forum din dorinta unui grup de studiu. In grupul de studiu nu este obligatoriu ca toti sa fie activi... multi vin citesc discutiile noastre si apoi inchid forumul multumiti ca inteleg si ca au gasit un raspuns.

De aici rezulta ca nu te intereseaza activitatea unor astrologi care ar putea sa-ti usureze efortul. Si mi se pare normal atata timp cat un grup de studiu pentru tine inseamna un grup in care unii intreaba si tu raspunzi. Dar un adevarat grup de studiu ar insemna si discutii intre astrologi mai mult sau mai putin profesionisti care sa discute despre problemele pe care le ridica astrologia si sa incerce impreuna sa gaseasca raspunsuri.
Deci motivatia ta este una de ordin personal si nicidecum una care sa aduca foloase astrologiei.
Iata inca un motiv care duce tot la ideea ca scopul tau este recunoasterea ta ca astrolog profesionist. Si nu este nimic rau in asta. Din contra, mi se pare normal ca pentru cineva care a muncit mult intr-un domeniu si a obtinut rezultate notabile, sa vina si ziua in care ii sunt recunoscute si apreciate eforturile.
Numai ca nu vei reusi singur. Existenta acestui forum nu este suficienta pentru a obtine ceea ce meriti. Ai nevoie de colaborare cu alti astrologi care sa te sustina prin intermediul site-urilor sau publicatiilor lor si care sa-ti asigure recunoasterea. Nu cred ca este nevoie sa-ti amintesc ca exista foarte multi sarlatani care castiga foarte multi adepti profitand de inocenta acestora. Ei raman insa cu statut de sarlatani pentru ca nu pot obtine recunoasterea din partea cunoscatorilor acelui domeniu.
coser wrote:
Eu stiu ca activitatea acestui forum aduce unor dureri de cap si altora stari intense de bucurie, stiu ca unii si-au ros unghiile de nervi si altii au topait de bucurie.

Cei ce practica astrologia din pasiune nu pot avea nici dureri de cap si nici ci nu isi rod unghiile datorita existentei acestui forum. Astfel de sentimente pot avea numai cei ce nu au inteles nimic din astrologie si se folosesc de ea doar pentru obtinerea unor avantaje; ignora-i, dar cauta-i pe cei ce se bucura si apreciaza si te apreciaza.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 8:06 pm 
Ce frumos era aici pana acum cateva zile! Dar se pare ca unii nu se pot manifesta decat zgomotos si vor neaparat sa intre cu bocancii in colturile cele mai sensibile ale sufletului unui om.
De ce trebuie sa stiti neaparat motivatii ascunse, sa se faca scenarii, etc? Nu e suficient faptul ca acest forum exista si noi ne putem bucura de el?
Draga Gheorghita eu personal m-as bucura nespus de mult daca lucrurile ar putea reveni la normal.
mihaela.

Post subject:
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 11:27 pm 
Admin

Dido... ai incercat dar n-ai gasit motivatia... he he...
Eu nu vreau recunoasterea ca astrolog profesionist asa cum spui, dar daca ar fi, de la cine sa vina aceasta recunoastere? de la AAR... ha ha ha... hai ca am ras cu pofta... poate ne facem timp sa scriem si cateva cuvinte despre momentul astral "exceptional" sub care s-a format AAR... ca prea ii bantuie mitul celebritatii...
Stiu ca nu este rau in a fi celebru, dar nu vreau.... as fi ales calea colaborarii asa cum mi s-a propus mai mult sau mai putin la vedere, as fi acceptat consultaii platite asa cum mi s-a propus si poate as fi avut si mai mult timp liber sa ma implic in mai multe proiecte. E greu de crezut, dar chiar nu ma intereseaza asta... eu nu sunt un astrolog asa cum ma considera unii, dar rolul meu este mult prea important si eu voi juca aceasta piesa chiar daca ar fi sa o joc singur.
Despre denumirea site-ului... he he... este si aici o istorie... prima data cand am deschis acest forum a fost pe myx, unde ofereau domeniul gratuit si se platea doar hostingul de 10Mb... acolo am stabilit in graba numele site-ului si cand l-am mutat aici am fost nevoit sa pastrez numele site-lui... asta ca o seriozitate. Nu este frumos sa te ascunzi in spatele unor pseudonime alambicate atunci cand ai un astfel de rol
Probabil ca implicarea mea aici aduce faima si recunoastere si, chiar si eu cred ca nu este nimic rau in asta, dar nu asta urmaresc. Este usor de observat ca as fi ales ale variante in care volumul de munca era mai mic.
Cat despre grupul de studiu te inseli... cei mai multi dintre astrologi au impresia ca la grupul de studiu astrologul munceste foarte putin, el supervizeaza ca la pregatirea la matematica. Ei nu este asa... pana la un punct astrologul se implica puternic ... eu nu sunt de acord cu mitul astrologului care priveste lumea de sus si da verdicte...
Dar tu intrebi pt ca, probabil si altii se intreaba si de aceia este nevoie de un raspuns...
Nu nu vreau recunoastere si nu cersesc recunoasterea nimanui pt ca recunoasterea iti este oferita nu o ceri... Daca va exista o parere buna care va veni de la oameni pe care eu ii apreciez bucuria va fi nespus de mare... daca nu lucrurile nu se vor schimba.
Eu sunt o dovada vie ca astrologia poate fi invatata singur si ca recunoasterea unui astrolog de un grup este o poveste de adormit copii pt ca in realitate fiecare se ridica prin efortul sau propriu. Eu am putut, deci oricine poate, restul sunt basme!
Sfatul meu este sa vizitezi si alte forumuri de astrologie sa vezi ce insemna ca un astrolog sa caute faima prin asta... sa vezi ce metode are si daca vezi unul care munceste ca nebunul fara sa primeasca nimic in schimb arata-mi-l si ma voi duce la el cu un buchet imens de flori si-l voi felicita, dar pana atunci...

Post subject:
PostPosted: Sun Feb 05, 2006 2:23 am 

Am cerut oare prea mult de la viata? I-am cerut putine lucruri si toate firesti. Si poate e prea devreme sa fac acum bilantul. Pe talgerul unde inima mea sangereaza sunt doua morminte: carti amanate si o singuratate lacoma de lumina. Si totusi varsta si viata m-au invatat unele lucruri. N-ai nevoie de mai mult cat timp te ai pe tine insuti, s-a zis uneori. Am experimentat aceasta idee si nu-i adevarata. Avem nevoie de mai mult. Avem nevoie sa ne marturisim cuiva. Avem nevoie de cineva care sa ne iubeasca si, mai ales, de cineva pe care sa-l iubim. Poate ca marea noastra problema nu e sa fim fericiti, ci sa fim mai putin singuri. Sau poate ca tocmai aceasta e marea problema a fericirii, sa fim mai putin singuri.
Octavian Paler - Scrisori imaginare

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Feb 05, 2006 10:51 am 
Admin

Exista un timp pentru orice si oricare si tot el aranjeaza lucrurile pentru ca are propriul sau scop. Nimic nu este usor in viata, nici sa fii fericit, atunci cand esti. Exista lucruri profunde in viata pentru care merita sa muncesti si asta chiar cred ca este unul dintre ele.
Am inteles mesajul tau Dido si ma inclin cu respect... chiar daca eu as fi formulat altfel aceasta nevoie de "celalalt", de ecou.

Post subject:
PostPosted: Sun Feb 05, 2006 6:07 pm 
Draga dido, citatul din Octavian Paler este un pic cam trist, insa daca ni l-ai trimis inseamna ca ti-a placut si ai vrut sa ni-l impartasesti. Cert este ca eu tot timpul i-am apreciat pe cei care au curajul sa declare ca sunt nefericiti. Si asta pt ca eu pur si simplu sunt incapabila de asa ceva. Pur si simplu refuz sa capitulez. Teama de esec ma mobilizeaza atat de tare incat ma simt ca intr-un carusel. Oricum un lucru e sigur: absolut nimic nu e vesnic aici pe pamant.

Iar daca cei care trec prin perioade se singuratate ar intelege de ce au aceste momente ar putea fi foarte norocosi. Este ca atunci cand ai ramas fara benzina si trebuie musai sa opresti ca sa alimentezi. Scuze, dar eu sunt o soferita atat de impatimita, incat nu m-am putut abtine :wink:.
mihaela.

Page 1 of 1 [ 21 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]