It is currently Mon Jun 09, 2025 11:13 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: crucea cosmica
PostPosted: Tue Dec 20, 2005 6:26 pm 

Buna tuturor!

As dori si eu sa ma ajutati sa inteleg mai bine cum ma poate afecta tranzitul acesta mai ... greu si la ce ma pot astepta .

Am Saturn peste Soarele natal si Jupiter natal la inceputul casei a 3-a in opozitie cu Neptun in tranzit, iar acestea fac cuadratura cu Martele natal din casa 5-a peste care este Jupiter in tranzit, iar acestea din urma primesc opozitia din tranzit a lui Marte din taur, nu foarte exacta acuma, dar va urma.... Pe deasupra si Uranus va face opozitie lunei natale din 4.

Multumesc !

*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ *

"...The best forecasts are not those that come true, but those that warn, teach and prepare..."
 Profile Send private message  

Post subject: Re: crucea cosmica
PostPosted: Mon Dec 26, 2005 9:57 am 
Admin

Da, pare interesanta configuratia de aceia iti cer inca o data datele sa pot avea o privire de ansamblu...

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Mon Dec 26, 2005 1:27 pm 

8 aug 1967 ora 01:45 am bucuresti

Ora este aproximativa (+/- jumatate de ora) la ora asta am ajuns facand niste corecturi dar nu garantez ca le-am facut corect. In mare nu ar fi mari modificari dpdv al planetelor in case, poate doar Neptun ar putea fi in 6 in loc de 5 si poate ascendentul ar fi mai aproape de gemeni.

Image

*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ *

"...The best forecasts are not those that come true, but those that warn, teach and prepare..."

Post subject:
PostPosted: Mon Dec 26, 2005 8:38 pm 
Admin

Wow ... super.... Iata o ipostaza interesanta....

Avem de-a face cu o combinatie de trasaturi planetare originala si puternica.
Saturn este pe final de casa II devine o planeta importante in exprimarea personala si comunicarea prin faptul ca este in conjunctie cu Soarele natal din III, iar Soarele natal este in casa VII, guvernata de Saturn. Avem de-a face cu o comunicarea de tip venusian, cu o compatibilitate planetara de tip venusian (sunt implicate direct casele II si VII - case venusiene) punandu-se in relatie vibratiile Lunii negre aflate in tranzit prin III.
Pe de alta parte Marte in tranzit trece prin Taur si se opune ambitiosului Marte in Scorpion din V ce fierbe prin conjunctia cu Jupiter in tranzit. Sensul vietii (NN) tocmai a fost in conjunctie cu Marte in tranzit in timp ce NN in tranzit tocmai a trecut peste Saturn natal.
Daca Saturn pare sa declaseze o avalansa de evenimente concentrate, Uranus culminant in Pesti devine cheia acestui impresionant edificiu, prin receptia mutuala pe care o face cu Neptun atat in semne cat si in casa, Neptun care se opune in continuare lui Saturn ambele in tranzit.
Aceste tranzite iti mobilizeaza tensiuni nerezolvate, conflicte vechi uitate care renasc nu cu persoanele de altadata, ci cu altele identice din punct de vedere moral. Nevoia de stabilitate materiala sau emotionala iti deschide seria acestor evenimente. Primul gand este cel legat de asociere, relatie, nevoia de a ti se face dreptate in paralel cu o ciudata intuitie, un ciudat simt al pericolului (Lilith in III) care te face sa crezi ca tot ce gandesti rau se intampla. Daca relationarea ta este coditionata de o baza, un depozit material sau emotional cu care trebuie sa intri in jocul de ruleta al vietii, intuitia pericolului vine din placerea ta de a risca. Jupiter peste Marte natal pare sa fie raspunzator de aceste ambitii riscante. Retrogradatia lui Marte te-a secatuit. Dorinta, cea care se ridica deasupra ca spuma, atunci ti-a lipsit. Acum un Marte in Taur direct iti aduce din nou chef de viata si abia acum vezi ca ai avut sanse de care nu te-ai putut folosi pentru ca ai fost lipsita de initiativa (NN iese din XI si intra in X). Acum sansele din trecut devin provocari profesionale, provocari in care trebuie sa dovedesti ca esti puternica, tenace, rezistenta si stabila in sentimente.
Cheia este Uranus - simti ca poti face orice, simti ca esti inspiratat dar nu te poti opri asupra unui lucru. Este ca si cum ceva fierbe in tine si nu te poti linisti. Nu trebuie sa te lasi prada necunoscutului pentru ca riscul, prin Pluton in VI, devine evenimente malign, care te suprasolicita si iti stirbeste din demnitate.
Asadar aceasta magnifica arhitectura astrala iti readuce la lumina dorinta de viata, dar nu te protejea de esecuri. Celelalte planete contin semne de maturitate de aceia nu lua totul ca pe un nou inceput si nu te lasa prada mirajului puterii. Multumeste-te cu putinul pe care il ai din Saturn in II si asteapta pana cand acest putin creste. Fara aceasta baza toate constructiile tale sunt balone de sapun.
Dar daca ai Marte in Scorpion cu siguranta te poti sustrage senzationalului pentru a vedea esenta.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 6:30 pm 

Buna seara si La multi ani tuturor! Va doresc un an care sa va aduca tot ceea ce va doriti, care sa fie mult mai bun si mai vesel decat cel care tocmai a trecut !

Multumesc Gheorghita pentru raspuns. Scuze ca n-am avut timp sa raspund mai devreme :)

Intradevar este o perioada grea dar a cam fost chiar dinainte de aspectul acesta mai complex.
Ma asteptam ca Jupiter in casa 5-a sa-mi aduca mai multe lucruri bune, in schimb am fost mult mai solicitata cu copiii, chiar stresata la un moment dat in schimb dpdv creativ m-am apucat sa tricotez (pentru mine) dupa o pauza de opt ani si culmea am mai si inceput mai multe lucruri de-odata!
Este adevarat ca ma simt secatuita mai ales sufleteste ... m-am simtit nasol si de sarbatori, chiar si perioada de dinainte in care de obicei imi faceau mare placere pregatirile, acuma parca a fost un calvar! In schimb pe plan profesional nu prea vad provocari pentru ca intr-un fel acest aspect este aproape inexistent, dar poate vor fi schimbari mai incolo, chiar sper sa apara ceva.
Intradevar pe primul plan sunt problemele de asociere - casatoria pe care vreau sa o inchei, adica mai bine zis sa o desfac si nu pot! Nici numai stiu cand sa sper ca se va rezolva... am asteptat sa treaca sarbatorile si dupa putin timp o sa redeschid "subiectul" dar imi este lehamite de incercarile lui de a-mi schimba parerea sau insistentele de a continua ceva ce e mort de mult, doar de dragul ca asa vede el ca ar fi mai bine si probabil mai comod pentru el.... Spui ca Uranus este cheia, trece prin casa 10-a, cum as putea sa ma folosesc de ea? mai spui ca exista un risc de esecuri si dezamagiri... sa fie oare vorba de ce ma doare cel mai tare si anume ca nu o sa reusesc sa ma rup de relatia asta in care sunt? Crezi ca am vreo sansa in viitorul apropiat? Adica conjunctura asta astrala sa-mi aduca puterea de a reusi si de a incepe ceva nou, sau trebuie sa mai astept?

Merci mult! :)

*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ *

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]