It is currently Mon Jun 09, 2025 4:07 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: intrebare astrologie orara
PostPosted: Fri Nov 24, 2006 10:51 pm 

bine v-am gasit!
ok, de cateva saptamani bune tot caut un job in domeniul meu (medicina vet), nu exista foarte multe optiuni pt cei care termina o astfel de facultate (vreo 3-4 la nr), si astazi surpriza - am fost chemata la un interviu (concurez pe un post de reprezent medical pe Bucuresti). Bun....ce mi s-a parut interesant in drumul meu spre sediul ac firme: desi adresa acesteia parea la destul de incurcata spre surprinderea mea, la un moment dat am trecut pe langa o cladire ''normala'', nu ti-ar fii spus nimic, si am simtit ca acolo tre sa ma opresc.........chiar acolo era sediul.
Alta chestie care mi-a dat de gandit (in timpul interviului): angajatorul mi-a spus sa-mi aleg o afectiune, oricare si 2 medicamente care o pot combate (2 produse diferite care sa mearga pe aceeasi patologie). Iarasi surpriza pt ca despre acea afectiune pe care am propus-o eu era vorba in pliantele lor, pliante pe care le-am primit in ultima parte a interv. si deci nu aveam cum sa stiu.
:?: Intrebarea pe care o v-o adresez, credeti ca este posibil sa ma angajez la aceasta firma? am sanse? :?:
multumesc si abia astept un raspuns (23.01.1980, 17:17, bucuresti) :)

Post subject: Re: intrebare astrologie orara
PostPosted: Sun Nov 26, 2006 8:54 pm 
Admin

Esti sigura ca examenul a fost corect?
O tema orara ridicata pentru tine indica faptul ca ai putea sa fii nedreptatita la evaluare pentru ca demnitatea si imaginea ta publica este negativa acolo unde crezi ca este mai puternica si ca undeva se greseste in evaluarea ta.
Probabil ca a existat o interventie pentru altcineva...
Eu iti tin pumnii pentru ca prestatia ta a fost, cu Marte in in Scorpion pe V in trigon cu NN din IX, impecabila.
Ar mai fi o sansa ca din comisie sa fi facut parte un barbat care impresionat de prestatia ta sa te sustina... nu stiu cat de reala poate fi aceasta sustinere, dar tema o indica.
...daca vrei si tu sa arunci privire de tema la care m-am uitat: 26.XI.2006, ora 19:46 46:15N, 27:40E

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Sun Nov 26, 2006 9:35 pm 

multumesc mult pt raspuns Gheorghita, in comisia de evaluare au fost: un barbat (care de altfel mi-a pus intrebarile) si o femeie care doar a asistat........sincer, pe tot parcursul interviului am incercat sa fiu obiectiva si la obiect....acum nu stiu cum puncteaza ei, dar a fost o prima experienta placuta pt mine, voi primi vesti de la ei saptamana viitoare (sper)
multumesc oricum

Post subject:
PostPosted: Tue Nov 28, 2006 2:31 pm 

wow........ :D :D
m-au sunat astazi si am fost chemata la un al 2-lea interviu, cred ca am avut un pic de noroc........multumesc Gheorghita inca o data :D

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]