bine v-am gasit!
ok, de cateva saptamani bune tot caut un job in domeniul meu (medicina vet), nu exista foarte multe optiuni pt cei care termina o astfel de facultate (vreo 3-4 la nr), si astazi surpriza - am fost chemata la un interviu (concurez pe un post de reprezent medical pe Bucuresti). Bun....ce mi s-a parut interesant in drumul meu spre sediul ac firme: desi adresa acesteia parea la destul de incurcata spre surprinderea mea, la un moment dat am trecut pe langa o cladire ''normala'', nu ti-ar fii spus nimic, si am simtit ca acolo tre sa ma opresc.........chiar acolo era sediul.
Alta chestie care mi-a dat de gandit (in timpul interviului): angajatorul mi-a spus sa-mi aleg o afectiune, oricare si 2 medicamente care o pot combate (2 produse diferite care sa mearga pe aceeasi patologie). Iarasi surpriza pt ca despre acea afectiune pe care am propus-o eu era vorba in pliantele lor, pliante pe care le-am primit in ultima parte a interv. si deci nu aveam cum sa stiu.

Intrebarea pe care o v-o adresez, credeti ca este posibil sa ma angajez la aceasta firma? am sanse?
multumesc si abia astept un raspuns (23.01.1980, 17:17, bucuresti)